Politik !

Sitter och läser på lite i partipogramet, Herrejösses! Rent vanliga grejor som igenkligen inte borde behövas i ett partis skolpolitiks agenda står me för att de är nödvändigt i vårat hedrade "slapkuks Sverige"

fick en tidning av sverige demokraterna för ett par dagar sen, förkåvrade mig i den i en ungefär kvart.
tills jag hittade deras hittils ända kultursatsning som de ändå inte lyckade driva igenom. En Björn Borg staty i södertälje...
Hurra för vårat extremhöger parti som vill att sverige ska bli mer svenskt och därför vill propa våra förorter fulla med statyer med folk som vi den "ursvenska" befolkningen hälst vill glöma..
vem som är uppväxt här i sverige vill igenkligen komma ihåg "stakars" björn med en viss kännsla av patrioism i bröstet och tår i ögonvrån?
Ge ut en utgåva av Strindbergs Röda rummet, skaffa folkdräkter, Läs Svea rikes Historia, Jag tror personligen att Herr Birger Jarl skulle vara en anning bitter på "sveriges" stolthet sverige demokraterna..

Jag håller mig på min sida i politiken., jag vill säga att invandings politiken skall reformeras men inte med idelogin " Peka hela sveriges Hand emot invandrarna och säg " Ni är problemet...
Sättet vi tar emot dem på. . vem i ärlighetens namn kan respektera de folk som ger din far som pratar både flyttande engelska och svenska och har en magister i Medicin och är utbildad läkare jobbet att paketera varor i någon fabrik,. inte för att ett sådant jobb är mindre värt , nej nej, men för att man ger fel bild till de ungdomar som tillsammans med mig skall bygga och reparera den grund som de röda blocketts herravelde så diskret har nöt sönder under de senaste 50 åren.
Bilden som ges, signalen är.
Oavsett hur mycket jag pluggar , kämpar kommer ja bli sedd som invandrare och därför satt på ett jobb jag hatar, tvingad att bo i ett område jag inte trivs i, med inget hop om framtid. Motivation ? Nej!
detta måste få ett stop!
jag har en vän vars mor är utbildad data tekniker och har en lång utbildning i sammhälle bland annat i ryggen,. hon kan lätt mer om datorer än va jag kan och någonsin kommer kunna!. men va händer då. jo gissa va hon jobbar med ? hon e kassörska...
enbart pga sitt ursprung från norra africa!

skamligt tycker jag..
Refererar till  Se upp för dårarna!
samma sak där,. en av värdlens bästa kirurger kör tunnelbarna... Herregud...
det är inget välfärdsamhälle så länge som dessa orätvissor finns.


Ja annars e livet lungt. mitt prodjekt arbete e klart,. med godkännd i betyg.
jag skall överklaga det dock , de värkar som om en viss lärare har gett betyg G i snitt och jag må säga att mitt skriftiliga inte är värt ett mvg men dock så är det mycket mer info om hur jag gått tillväga än ett prodjektarbete jag tittade igenom  när vi började med den långa prossesen och de va ett vg, kortare, mindre informativt.
jaja! somsagt ja delar denna åsikt med några fler personer som fått sina inlämmningar rättade av samma person!

Ringarna e nästan klara! hoppas Sandra blir glad!
Älskar henne så!
helgen lär bli trevlig som få!
puss // Drbombay!

Im just a simpel man!

Sitter med Hardcore supperstars lungt mest slagkraftiga låt i högtalarna!
I do not understand , Is it elegal to be a man?

SÅ jävla bra!

Så Prodjektet är över äntligen!
Fan va sjönt!
Sitter här med en cola , en öl i kylen! ikväll ere mys som gäller!
Sandra har prov idag de går nog bra , hon pluggar som attan stakarn!
Det e konstigt, jag har gått hela mitt liv och lixom kännt att jag vill ha någon vid min sida som alltid finns där! jag har ju min bror micha men honom har jag ju inte samma relation me som ja har me sandra! men nära nog haha!
Nä men de känns jävligt wieard att vakna upp brevid hennes vackra kropp varje morgon nästan! , putta på henne lite smått för att väcka henne , få en kyss till svar , gå upp laga frukost,. snaka om va dagen ska inehava, ja de är Uber häftigt! Hon är så otroligt underbar på så många sett =)
Sorry all other guys in the world! shes mine and i intend to keep it that way!

Livet leker ! en vecka kvar i plugge, sen ere bara 4 dagar tills ja åker! fan va häftigt de ska bli!

Som ni sett har min blogg varit ganska "mörk" de senaste veckorna , men de e lungt nu!

Jag flyger fram! mitt brännsle är Mina Vänner, Min Fästmö sandra o familjen!

Livet är bäst!
// Drbombay!

Molotov coctails och prodjektarbete!


varför ska de vara så svårt att vara den jag är? ,,..... jag hatar att jag är så otroligt jävla kännslig, som ett litet barn som får klubban stulen och börjar grina....
jag befarar att jag antagligen kommer göra något väldigt dummt snart... inte mot skolan , eller någon jag älskar...
Sprit. tyg o flaskor.. det är allt ja behöver!

RSS 2.0