Mycket att göra =)

För en gångs skull e ja motiverad till att plugga!

SHIT lixom hur offta har ja varit de förut?

Kan nog säga diräkt att de e helt Sandras förtjänst!
När ja valde gymnasium var ja skoltrööt, jag har gåt i dvala sen dess!
Nu känner jag lusten att lära , lusten att utbilda mig! besvikelsen på min skola, för att ja måste gå massa kurser som historia a-b och sammhällskunskap b ,. vilket jag behöver för att komma in i juridisk grund kurs på 270 poeng, som inkluderar 180 poeng samhälle, sen får ja oxå lässa två st tillvals kurser!
men jurist , en person som är vetande om svenska retsystemet, en som kan lagen och har en bred uttbildning och kan jobba med många olika saker, de e va jag känner för nu!

Tack Älskling!

Så nu ere att va på min lärare som gäller!

Moraliskt rätt eller inte? Hjälp bitte!

Sitter hemma idag.. orkar inte gå te plugget med den kännslo koktail som ja har i magen!

Sandra vill gå på metallica.
Jag har alltid sakt hur mycket jag oggilar metallica. jag har blivit Hotad.hatad,och kallad wannabee metalare pga att jag har sagt min åsikt om världens mest överskattade band..

Metallica i mina ögon!

En Gubbe med fula tatueringar som wailar väre än darin. som odlar skägg och vägrar växa uppp.
En trummis som är den största divan i värdlen och inte spesielt duglig trummis, skulle villja se honom spela trumkompet i holywars =)
En gittarist som jag hatar mer än någonting annat,. pga hans äklikga mjukis stil och hans sjukt dåliga solon,. symaskins gittarist.
Den ända som ska ha creed i bandet är deras bassist som är bättre rent musikalist än de andra 3 resterande i bandet tillsammans...

Och nu vill sandra förbrilt ha med mig?

Va ska ja göra goot folk?

Dave mustaine 4 president!

RSS 2.0