Godeligieli!

Musik, plugg , sandra , vänner o livet!

allt går fram!
med ganska hög fart!
jag har i min sommar av självstudie upptäkt att jag antagligen borde plugga juredik , ja ska antagligen satsa på en karriär inom politik , brevid mina hantverkstudier.
 3an är hittintills ganska chill! så i plugge ere mer hantverke o trycket av saker o ider som skriker i mitt huve och väntar på att bli gjorda!
jo sandra som står åvan är min nyfunna själsfrände. flickvän och livskamrat!
vi träffades på nathalies 18års fest. ända sen den dagen jag frågade sandra om hon ville satsa på oss har allt kännsts extremt ljust här i livet =)

Sandra i korthet(like thats doeabell)
sandra e spontan, glad , omtänksam. snygg, sexig =P varm, 5 cm längre än mig (dohh)
jag kan bara säga att allt känns så bra när jag är med henne.
ja kan va mig själv , jag kan rapa, fisa , snuska mig, jag får oftast något likartat tebax med en glad min och ett lätt skratt!
förutom själva sandra så har hon en underbar familj, hennes far e ganska lik mig, hennes mor e hur härlig som helst,. hon har en bror som e 2 år yngre och rolig att umgås med , hennes lillasyster ser man inte mycket av men hon e rolig att jävlas me när hon e hämma =)
Sandra e i korthet så jävla perfekt för mig =)=)=)=)=)=) <3

Love here so much!

ja ska nu på bio me sandra o se patrik 1,5 , ganska gulligt film konsept som ja ser fram emot!
jo försesten , ja ska tillhandahålla webb addressen både till min smyckes blogg och min webbtidning som ja arbetar på via svenska c kurs gruppen inom snarast!

Kisses // the very happy Dr bombay!

RSS 2.0